Jan van Ooijen

Mijn naam is Jan van Ooijen. Sinds 2011 ben ik werkzaam als freelance cameraman voor film, televisie en commerciele projecten. Ik ben afgestudeerd als cameraman & Editor aan de VEC in Arnhem. Sindsdien heb ik bij verschillende productiehuizen in dienst gewerkt en sinds 2011 heb ik de stap gezet naar freelancer.

Als cameraman denk ik graag inhoudelijk mee bij elke productie om te zorgen dat mijn beelden naast een mooi plaatje, de maximale inhoud kunnen leveren aan een kijker. Ik focus me graag op storytelling door de lens. Een samenwerking met mij geeft je alle ervaring die ik de afgelopen 8 jaar op zeer diverse filmsets heb opgedaan. Ik draai met een volledig eigen cameraset en heb eigenlijk alles in huis voor een fatsoenlijke productie.

Samenwerkingen

Jorg van Gerner

Producer Medify Media

Jan is een fijne, rustige cameraman met passie voor z'n vak. Hij gaat altijd voor het mooist mogelijke shot en dat is goed terug te zien in de prachtige, cinematografische producties die hij heeft gemaakt!

Coen Haver

Regisseur Kupenda films

De filmische blik van Jan en zijn proactieve meedenken in lichtdesign zijn altijd een genot. Ik heb al verschillende projecten met hem gedraaid en ben van plan dat nog vele keren te doen.

David van der Meijde

Eigenaar Welldone Pictures

De samenwerking met Jan was top. Het is een fijne kerel is om mee samen te werken en is ook heel assertief ingesteld, wat echt een must is op een filmset. Buiten de uitgebreide technische camera kennis weet hij ook heel goed hoe je een verhaal moet vertellen.

Geerte van der Horst

TRIPPPEL Media

Ik werk altijd graag met Jan. Hij is professioneel, denkt met je mee, is geduldig en gewoon een fijn iemand om erbij te hebben in voorbereidingen en op set. Het is ook heel fijn dat hij zijn eigen apparatuur heeft en daar alle kneepjes van weet.

Matthew op 't Einde

Social Media Specialist NCOI

Working with Jan is a pleasure. He easily picks up on your vision and adds to that with his own input. His keen eye for detail and quality ensure that you always have a final product that is above the norm.

Lawrence Vasseur

Eigenaar Media Managers

Bij Media Managers wordt sinds 2014 met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Jan van Ooijen. Hij is een betrouwbare partner gebleken die niet alleen heel professioneel te werk gaat maar ook meedenkt in productie, regie én altijd op zoek is naar filmshots die een videoproductie onderscheiden van de rest.

Stefan de Bruijne

Eigenaar OOVC

Jan is een professionele en creatieve cinematograaf waar we erg prettig mee samenwerken. Zeer fijn in omgang en weet visueel de goeie keuzes te maken! Tevens fijn dat hij zeer mooie apparatuur heeft wat de productie tot een hoger niveau tilt.

Majorie Brouns

TRIPPPEL Media

Het is altijd een plezier om met Jan te werken! Zijn altijd positieve instelling en kritische blik zorgen voor kwaliteit in het resultaat én een fijne samenwerking. Hij let op elk detail en bekijkt alle mogelijkheden binnen de haalbare grenzen.

Jan van Ooijen Visueel

mail@janvanooijenvisueel.nl
+31 6 53 64 10 39
KvK 54194059

TOP