Jan van Ooijen

Sinds 2011 ben ik werkzaam als cameraman voor film, televisie en commerciële projecten. Nadat ik ben afgestudeerd aan de VEC te Arnhem heb ik in dienst gewerkt voor verschillende productiehuizen. Met deze ervaring op zak heb ik de stap gezet naar freelance cameraman en heb ik mogen werken aan bijzondere projecten voor onder andere KLM, Scheidegger, BNNVARA, FOX internationals, NPO en NL film.

Bij iedere samenwerking focus ik me op de inhoudelijke storytelling door de lens om jouw verhaal en visie écht over te brengen naar het publiek. Ik beheers de kennis en ervaring met professionele apparatuur op de huidige markt en daarnaast ben ik in het bezit van een eigen camera/licht setup. Daarmee heb ik alles in huis voor elke professionele productie.

Samenwerkingen

Jorg van Gerner

Producer Medify Media

Jan is een fijne, rustige cameraman met passie voor z'n vak. Hij gaat altijd voor het mooist mogelijke shot en dat is goed terug te zien in de prachtige, cinematografische producties die hij heeft gemaakt!

Coen Haver

Regisseur Kupenda films

De filmische blik van Jan en zijn proactieve meedenken in lichtdesign zijn altijd een genot. Ik heb al verschillende projecten met hem gedraaid en ben van plan dat nog vele keren te doen.

David van der Meijde

Eigenaar Welldone Pictures

De samenwerking met Jan was top. Het is een fijne kerel is om mee samen te werken en is ook heel assertief ingesteld, wat echt een must is op een filmset. Buiten de uitgebreide technische camera kennis weet hij ook heel goed hoe je een verhaal moet vertellen.

Geerte van der Horst

TRIPPPEL Media

Ik werk altijd graag met Jan. Hij is professioneel, denkt met je mee, is geduldig en gewoon een fijn iemand om erbij te hebben in voorbereidingen en op set. Het is ook heel fijn dat hij zijn eigen apparatuur heeft en daar alle kneepjes van weet.

Matthew op 't Einde

Social Media Specialist NCOI

Working with Jan is a pleasure. He easily picks up on your vision and adds to that with his own input. His keen eye for detail and quality ensure that you always have a final product that is above the norm.

Lawrence Vasseur

Eigenaar Media Managers

Bij Media Managers wordt sinds 2014 met volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Jan van Ooijen. Hij is een betrouwbare partner gebleken die niet alleen heel professioneel te werk gaat maar ook meedenkt in productie, regie én altijd op zoek is naar filmshots die een videoproductie onderscheiden van de rest.

Stefan de Bruijne

Eigenaar OOVC

Jan is een professionele en creatieve cinematograaf waar we erg prettig mee samenwerken. Zeer fijn in omgang en weet visueel de goeie keuzes te maken! Tevens fijn dat hij zeer mooie apparatuur heeft wat de productie tot een hoger niveau tilt.

Majorie Brouns

TRIPPPEL Media

Het is altijd een plezier om met Jan te werken! Zijn altijd positieve instelling en kritische blik zorgen voor kwaliteit in het resultaat én een fijne samenwerking. Hij let op elk detail en bekijkt alle mogelijkheden binnen de haalbare grenzen.

Jan van Ooijen Visueel

mail@janvanooijenvisueel.nl
+31 6 53 64 10 39
KvK 54194059

TOP